söndag 5 februari 2012

Söndag i Riga!

Idag har vi haft en skön slö dag och turistat, vi gick genom gamla stan för att hämta bilen och då råkade vi hitta en affär där de sålde fina tvålar m.m. oemotståndligt för 4 tjejjer, så det blev ju ett och annat inköp.

sen åkte vi till Central Market som är de där stora hangarerna som ligger nära gamla stan, det var så där, mångafina små grönsaksstånd där det sålde goda inläggningar med kål..typ Pizzasallad a`la super gott :-)


den röda var lite söt, den gula var med chili och vitlök, jag köpte lite av varje, för att ta med hem :-)

Efter det skulle vi åka till Jurmala och äta lunch, tyvärr så körde vi åt fel håll så vi var tvungna att vända och köra igenom hela stan igen och ut på andra sidan, jaja..så kan det gå. Jurmala var i alla fall jätte fint, kan tänka mig hur det ser ut på sommaren, måste åka hit med familjen, helt klart. Tog inga bilder där för det var så kallt och igenbommat överallt. Vi åt lunch på en lokal restaurang där det var prisvärt faktiskt, en grillad kyckling filé med pommes ch sallad för ca 70:-, annars tycker jag att Lettland är dyrt. inte alls så låga priser som jag räknat med.

Dagen slutade på TGI Fridays med en öl och lite snacks, det var trevligt. Imorgon blir det barnhemsbesök igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar